Výluka električiek na rýchlodráhe

Obsah

KOŠICE: Od pondelka 3.10.2016 do piatka 14.10.2016 denne v čase od 8 do 19 hod bude z električkovej rýchlodráhy v úseku od kruhového objazdu na Moldavskej do vstupného areálu spoločnosti U.S.Steel a späť úplne vylúčená električková doprava. Dôvodom výluky je podbíjanie a opravy električkovej trate spojené s jej pravidelnou údržbou

  • Všetky električkové linky „R“ premávajú len od svojich „mestských“ konečných po zastávku „DPMK“, kde na ne nadväzuje náhradná autobusová linka R6 s trasou DPMK - Moldavská, obch. centrá - Optima - Železiarne. V opačnom smere premávajú uvedené linky rovnako. Náhradná autobusová doprava zastavuje v každej zastávke liniek „R“ vo svojej trase, a to na najbližšom autobusovom zastávkovom stanovišti.              
  • Študentské spoje na linke R4 v úseku OC Optima - TUKE - Botanická záhrada budú počas výluky nahradené autobusmi, ktoré zastavia priamo na električkovej zastávke, resp. na jej úrovni na ceste. Nástupnou zastávkou pri OC Optima bude dočasné stanovište pri predajni Citroen.

 

Kontakt pre médiá:

PhDr. Michaela Karaffová

Vedúca referátu marketingu, reklamy a Public relations

Dopravný podnik mesta Košice, akciová spoločnosť

Bardejovská 6

043 29 Košice

michaela.karaffova@dpmk.sk

+421 905 974 785