Električka sa v sobotu premení na pojazdné prehliadkové mólo

Obsah

KOŠICE. Festival USE THE C!TY vrcholí. Organizácia K 13 – Košické kultúrne centrá v spolupráci s Dopravným podnikom mesta Košice vypraví v sobotu 4.6.2016 špeciálnu električku, v ktorej bude prebiehať jedinečná módna prehliadka. Vozidlo označené ako VYVA/UTC vyrazí zo zastávky Važecká v čase 20,30 hod. a bude premávať po zastávku Dom umenia. Preprava v tejto električke bude bezplatná.

Kolekciu na módnu prehliadku s názvom Show VYVA električka pripravila skupina talentovaných dám, ktoré tvoria vo Výmenníku Važecká na Sídlisku Nad jazerom v Košiciach pod značkou VYVA. Ide o  mladé slečny, ženy a babičky na čele s autorkou projektu Janou Bučkovou. Ich záľubu v módne predstavia v originálnych dizajnérskych kúskoch určených pre dámy aj pánov.

Modelky sa budú po vozidle premávať počas jednotlivých zastávok. Na každej zastávke nastúpi iná modelka. Neváhajte a nastúpte do električky aj vy a inšpirujte sa aktuálnymi módnymi trendmi.

Využite taktiež poslednú možnosť cestovať v električke so štrikovanými dečkami. Špeciálne vyzdobené vozidlo bude premávať do nedele 5.6.2016 na linke číslo 9.Bližšie informácie o jednotlivých akciách sa dočítate aj na stránkach www.k13.skwww.vymenniky.sk.

           

Kontakt pre médiá:

PhDr. Michaela Karaffová

Vedúca referátu marketingu, reklamy a Public relations

Dopravný podnik mesta Košice, akciová spoločnosť

Bardejovská 6

043 29 Košice

michaela.karaffova@dpmk.sk

+421 905 974 785