DPMK pozýva na Deň otvorených dverí (DOD)

Obsah

KOŠICE: DPMK aj tento rok pripravuje DOD, konať sa bude 26. 10. 2019 (sobota) už tradične v areáli na Bardejovskej 6 od 11:00.

 

Dopravný podnik v rámci podujatia vystaví historické vozidlá, ponúkne prehliadku dispečingu, ako aj iných zaujímavých pracovísk. Taktiež nebudú chýbať ani ukážky práce mestských policajtov, kynológov a hasičov. Návštevníci DOD si tiež budú môcť vyskúšať prácu vodiča električky.

Pripravený je tiež bohatý sprievodný program. Vystúpi duo Katka a Rafo, ale aj Daša Kostovčik či tanečná skupina D.S. studio Košice.

DPMK ani tento rok nezabúda na deti. Najmenších zabaví Ujo Ľubo, nachystané sú tiež rôzne atrakcie či tombola. Verejnosti bude odpremiérovaný dokument o histórii košických električiek z dielne TelKE, ktorý vznikol v spolupráci s DPMK. Tieto a ďalšie aktivity budú situované v samostatných električkách. Električky, ktoré cestujúci bežne využívajú na cestovanie, sa tak na pár hodín premenia na tvorivé dielne, kinosálu či múzeum. Na svoje si určite prídu malí aj veľkí návštevníci, nadšenci histórie, ale aj kreatívnych činností. Nebudú chýbať ani stánky s občerstvením.

Oslávte spoločne s nami 128. rok vzniku Dopravného podniku. Tešíme sa na Vás.

 

Podrobný program podujatia nájdete v prílohe.

 

 

Kontakt pre médiá:

Mgr. Vladimíra Petrušová

špecialista pre styk s verejnosťou
Dopravný podnik mesta Košice, akciová spoločnosť

Bardejovská 6

043 29 Košice