Zmeny v MHD od 20. septembra

Obsah

KOŠICE. Upozorňujeme cestujúcich, že od nedele sa ruší spoj na linke N23 s odchodom o 01.00 hod z Letiska. Zároveň začínajú premávať linky 57 a R4.

Dopravný podnik mesta Košice mení cestovný poriadok linky N23. Po novom sa ruší spoj s odchodom o 01.00 hod z Letiska. Spoj o 23.00 ostáva naďalej v platnosti a autobus DPMK vyčkáva na prestup cestujúcich z lietadla.

Začína premávať linka 57 s trasou Staničné námestie > Námestie osloboditeľov > Považská, Nová nemocnica > Botanická záhrada. Linka premáva v nedeľu pred dňom školského vyučovania vysokých škôl a jej odchody zo Staničného námestia nadväzujú na príchody vlakových spojov.

Zmeny v MHD od pondelka 21. septembra 2015

V pondelok začína na vysokých školách zimný semester, preto DPMK nasadzuje spoj určený hlavne pre vysokoškolákov, električkovú linku R4. Školský spoj premávajúci medzi vysokoškolskými internátmi na Luníku VIII a Technickou univerzitou bude kvôli prebiehajúcej výluke nahradený autobusmi s trasou Lunik VIII - Stodolova - Moldavská, OC - Spoločenský pavilón - Terasa - Amfiteáter - TUKE - Botanická záhrada a späť.

 

Kontakt pre médiá:

PhDr. Michaela Karaffová

Vedúca referátu marketingu, reklamy a Public relations

Dopravný podnik mesta Košice, akciová spoločnosť

Bardejovská 6

043 29 Košice

michaela.karaffova@dpmk.sk

+421 905 974 785