Mestská karta s novými zľavami

Obsah

KOŠICE. Mestská karta so zľavami na vybrané služby a tovary funguje už vyše roka. Poskytujú ich partneri držiteľom karty. Medzi nimi sú aj komerčné subjekty. Od 1.apríla 2015 do projektu vstúpia ďalší partneri, ktorí ponúkajú atraktívne zľavy na tovary a služby. Aktuálny zoznam partnerov bude uverejnený na internetovej stránke Mestskej karty, na ktorú je možné dostať sa odklikom zo stránky dopravného podniku – www.dpmk.sk.

Držitelia Metskej karty si už zvykli na ponúkané zľavy a aktívne ich využívajú, čo je podstatou celého projektu, dať Mestskej karte pridanú hodnotu. Vďaka novým partnerom môžu využívať zľavy v obchode s foto technikou, športovým oblečením a potrebami, v predajni pre mamičky ako aj využívať služby mobilného servisu. Vďaka Mestskej karte môžu naďalej lacnejšie nakupovať v sieti obchodov s potravinami ale aj v kníhkupectve a zlatníctve. Z ponuky si môžu vybrať aj služby vzdelávacieho centra, autoškoly či  jazykovej školy. Pravdepodobne ženy privítajú zľavy na kozmetiku, wellness, cvičenia rôzneho druhu a nechtový dizajn. V ponuke je aj výber dovolenky so zľavou.

Držitelia karty môžu stále aktívne využívať portál, ktorý po registrácii umožňuje sledovať nielen dopravnú aplikáciu ale aj zoznam partnerov a ich zľavy. 

Aktuálny zoznam partnerov Mestskej karty so zľavami na vybrané služby a tovary je v prílohe.

 

 

 

 

 

 

Kontakt pre médiá:

PhDr. Michaela Karaffová

Vedúca referátu marketingu, reklamy a Public relations

Dopravný podnik mesta Košice, akciová spoločnosť

Bardejovská 6

043 29 Košice

michaela.karaffova@dpmk.sk

+421 905 974 785

Prílohy