Zmena otváracích hodín predajných miest

Obsah

KOŠICE. Dopravný podnik mesta Košice upozorňuje cestujúcu verejnosť, že v dňoch od 23.12.2013 do 27.12.2013 (vrátane) budú všetky predajné miesta DPMK (stánok na Námestí osloboditeľov, Zákaznícke centrum na Bardejovskej 6 a predpredaj na Rooseveltovej 3) zatvorené z prevádzkovo-technických príčin. Vzťahuje sa to aj na Oddelenie prepravnej kontroly na Rooseveltovej. Dňa 31.12.2013 (Silvester) budú všetky predajné miesta, vrátane Oddelenia prepravnej kontroly, otvorené do 12:00 hod.

 

Dopravný podnik odporúča cestujúcim, aby si v predstihu zakúpili cestovný lístok, alebo v čase zatvorenia predajných miest DPMK využili možnosť dobíjania kariet u zmluvných partnerov, či cez internet. Stránkové hodiny pre dobíjanie BČK u zmluvných partnerov počas vianočných sviatkov budú zverejnené na internetovej stránke Dopravného podniku mesta Košice - www.dpmk.sk v sekcii DPMK – Aktuality - Príloha.   

 

Pri platbách pokút za cestovanie bez platného cestovného lístka, ako aj pri lehote 96 hodín pre dodatočné preukázanie, bude zohľadnené zatvorenie pracoviska prepravnej kontroly posunom termínu splatnosti o 7 kalendárnych dní. 

 

Kontakt pre médiá:

PhDr. Michaela Karaffová

Vedúca referátu marketingu, reklamy a Public relations

Dopravný podnik mesta Košice, akciová spoločnosť

Bardejovská 6

043 29 Košice

michaela.karaffova@dpmk.sk

+421 905 974 785