DPMK od októbra upravuje niektoré stanovištia zastávok

Obsah

 

KOŠICE – Dôvodom týchto zmien je odovzdanie cestného prepojenia Moskovská trieda – Klimkovičova ulica. Od soboty (1.10.) sa mení doterajšia premávka prepojenia Moskovská trieda - Klimkovičova ulica. Zmeny sa týkajú autobusových liniek č. 19, RA3, 36, 55.

Úprava autobusových liniek

Linky č. 19 a RA3 budú premávať novým prepojením po trase Moskovská - Klimkovičova a späť. V zastávke Klimkovičova“ sa zastavovanie nemení, teda, prostriedky MHD zastavujú na doterajších zastávkach nie na novovybudovaných.

Na zastávke Moskovská sa doterajšie stanovište v smere od centra mesta na Klimkovičovu,  kde zastavovali linky č.19 a RA3, ruší a presúva na stanovište linky č.72 smer Myslava, teda  ruší sa stanovište pred križovatkou a presúva sa na stanovište za križovatku.

Stanovište smer Cottbuská, kde zastavovali linky č.72, 19 a RA3, sa ruší a všetky spoje budú zastavovať na zastávke linky č. 36 a 55.

Novovybudovaná zastávka OC Optima smer Pereš

Od soboty (1.10.) sa linky č.20 a 20L, v smere od centra mesta na Pereš, budú zastavovať na novovybudovanom autobusovom stanovišti zastávky OC Optima na Moldavskej ceste. Týmto sa ruší zachádzanie liniek, v smere od centra, k areálu OC Optima.

 

 

Kontakt pre médiá:

PhDr. Michaela Karaffová

PR manažérka

Dopravný podnik mesta Košice, akciová spoločnosť

Bardejovská 6

043 29 Košice

karaffova@dpmk.sk

+421 905 974 785