Nohejbalistov z tímu DPMK, ktorí prepisovali históriu, prijal gen. riaditeľ M. Tkáč

Obsah

Tlačový oznam
23. novembra 2009

Absolútnych nohejbalových majstrov Európy z nedávneho šampionátu v Turecku na pôde Dopravného podniku mesta Košice, a. s. prijal generálny riaditeľ Michal Tkáč. Generálny riaditeľ, ktorí nohejbalistov sprevádzal priamo do Istanbulu, netajil spokojnosť, že košickí nohejbalisti z tímu DPMK na Majstrovstvách Európy dosiahli v národnom drese historický úspech, keď triumfovali vo všetkých kategóriách  medzi jednotlivcami, dvojicami i trojicami. "Úspech, ktorí ste dosiahli na šampionáte je obdivuhodný. Košickí nohejbalisti z tímu DPMK totiž prepísali európsku nohejbalovú históriu," uviedol Michal Tkáč.

Na svojich hráčov je patrične hrdý ich reprezentačný tréner Jaroslav Žigala. Úspechy reprezentantov, ktoré postupne predstavil na pôde DPMK v mužskej a v ženskej kategórii, nemali konca kraja. Z uplynulých rokoch majú už totiž košickí nohejbalisti a nohejbalistiky v rámci  reprezentačného pôsobenia na svojom konte viaceré európske i svetové tituly, pričom dlhodobo dominujú najmä v kategórii trojíc.

Víťazom z nedávnych šampionátov pogratuloval aj predseda predstavenstva DPMK Igor Jutka. Zároveň prisľúbil aj väčšiu podporu športovcom, ktorí takto reprezentujú nielen DPMK, ale celé Slovensko.

Po stretnutí na domácej pôde DPMK víťazných nohejbalistov slávnostne v Historickej radnici prijal aj primátor mesta Košice František Knapík. Osobne zablahoželal k zlatým medailám Martinovi Perunovi, Patrikovi Perunovi, Jánovi Brutovskému, Mariánovi Žigalovi, Milanovi Ižolovi i reprezentačnému trénerovi Jaroslavovi Žigalovi. A pogratuloval aj ženskej časti tímu, nohejbalistkám z družstva DPMK, Zuzane Tafsi, Monike Židzikovej a Jarmile Šarekovej, ktoré v októbri v slovenskom národnom drese získali majstrovské tituly na európskom šampionáte v Rumunsku v kategórii dvojíc i trojíc.


Kontakt pre médiá:
Mgr. Monika Murová
PR a marketingová konzultantka
DPMK a. s. Košice
Bardejovská 6

murova@dpmk.sk
murovam@yahoo.com
+421 905 947 508